Health & Design

Kasia's achtegrond ligt in Gezondheidswetenschappen, Marketingcommunicatie en Nutrition & Sports. Met haar yoga maar ook diverse voeding trainingen, is zij holistisch georiënteerd. Ze heeft zowel haar Bikram & Ashtanga Yoga - als MovNat certificaten waarbij ze in de jungle van Kenia, Thailand en Costa Rica heeft geleerd over beweging en menselijke aanpassing in een natuurlijke omgeving. In 2018 is ze begonnen met haar verdieping in de "Human Microbiome"  van de Wageningen Universiteit & Research (WUR) m.b.t microbiologie van de menselijke darmflora in relatie tot gezondheid. 

Kasia heeft een semester wekelijks les gegeven als gast docente aan de Design Academy Eindhoven,aan de studenten van de richting "Human & Wellbeing" design. 

Ze reisde samen met Max Havelaar door de Fair Trade Thee plantages, Specerij tuinen en Kokosnoot velden. Bekijk en lees haar virtuele verslag hier.

Er is een gezamenlijk boek tot stand gekomen met bijzondere verhalen en recepten van meerdere contributors en Fair Trade ambassadrice Floortje Dessing: Eerlijk Eten (volledige opbrengst gaat naar kinder opvang tehuizen in Sri lanka).